Výrobce krmiv

Farmář

Silážování / Konzervace

Zvířata

Kukuřice - silážní přípravky

AdiSil® M-100 Stabil

Mikrobiální inokulant pro konzervaci

kukuřice a glycidových objemných krmiv.

  • Kvalitnější fermentační proces.
  • Lepší nutriční hodnota siláže.
  • Nižší ztráty sušiny při silážování.
  • Stabilní siláž i po jejím otevření.
  • Nižší ztráty na čelní stěně.
  • Delší skladovatelnost siláže.
  • Lepší chutnost a příjem siláže.

Leták ke stažení

Popis

Složení a koncentrace

Dávkování

AdiSil® M-100 Stabil je vysoce účinný silážní přípravek určený pro konzervaci a zvýšení stability kukuřice a glycidových objemných krmiv. Výrazně snižuje počet kvasinek již od počátku fermentačního procesu a zvyšuje aerobní stabilitu siláže po jejím otevření.

 

AdiSil® M-100 Stabil obsahuje nový vysoce účinný kmen mléčných baktérií Lactobacillus brevis. Tento kmen byl vybrán z více než 600 vzorků laktobacilů, které byly izolovány z kukuřičných siláží na farmách. Hlavním kritériem výběru byla kvalita, rychlost fermentačního procesu a aerobní stabilita siláže po jejím otevření. Je známou skutečností, že glycidové siláže jsou po otevření a kontaktu s atmosférickým kyslíkem velmi náchylné k zahřívání, a to díky okamžitému nastartování množení kvasinek.

 

AdiSil® M-100 Stabil obsahuje unikátní kmen mléčných bakterií registrovaný v EU, který kromě kyseliny mléčné produkuje také kyselinu octovou a tím inhibuje růst a množení většiny kvasinek.

Lactobacillus  brevis

nejméně 1 x 1011 CFU/g přípravku*.

 

* CFU – jednotky tvořící kolonie

 

Jedno balení 250 gramů je určeno pro ošetření 250 tun silážované hmoty – základní dávka 1 gram na 1 tunu hmoty. Celé balení rozmíchejte v 1 – 2 l čisté vody. Takto připravený roztok dále rozmíchejte v takovém množství vody, které vyhovuje optimálnímu dávkování vašeho aplikátoru a rovnoměrně aplikujte na řezanku přímo při sklizni anebo při jejím silážování.

Pro menší množství siláže je možné použít přiloženou odměrku s vyznačenou ryskou 50g AdiSilu.

 

© Design Janota 2015   |  Poslední aktualizace: 30.10. 2017

Úvod

O nás

Partneři

Fotogalerie

Kontakty